Rendelés menete

Rendelés és kiszállítás a bevásárló közösségek rendszere szerint működik. A lényege, hogy rendeléseiteket összesítve megrendeljük a termelőktől a terményeket, ők eljuttatják hozzánk, majd öszeállítjuk belőle a dobozokat, és rá következő napon kiszállítjuk nektek átvevőpontra vagy házhoz. Nem raktárkészletről dolgozunk, ezért rendeléseteket csak pár nappal később tudjuk teljesíteni.

A rendelés és kiszállítás részletes leírása

1. Rendelni kedd 00:00 és következő hétfő este 18:00 között tudtok. A rendeléseket a rendelési ciklust követő csütörtökön szállítjuk ki.


5. Rendeléseteket utánvéttel (készpénz, bankkártya), vagy előre Paypal-al tudjátok kifizetni. Vannak átvevőpontok, ahol nincs készpénz elfogadás, az oda rendelt dobozok árát átutalással vagy Paypal-al lehet kifizetni. www.paypal.com 
Átutalásnál a számla sorszáma legyen a közlemény.

A koronavírus járvány miatt a legtöbb átvevőponton átmenetileg megszüntettük a készpénzes fizetést. A Marcibányi és Kosztolányi téri átvevőponton és házhozszállításnál lehet utánvétes fizetést választani és bankkártya terminálon az átvételnél fizetni.


6. Az összeállított rendeléseket átvevőpontra csütörtökön szállítjuk. Minden átvevőpontról más időintervallumban tudjátok elhozni a dobozokat. A rendelésnél kiválasztott átvevőpont nyitvatartásáról mindenképpen tájékozódjatok ezen az oldalon mielőtt elindultok. 


7. A házhozszállítást csütörtökön 8-20 óra között oldjuk meg. A pontos időpontról mindig sms-tküldünk.


8. A szállítóládákat 1200 FT letétért cserébe lehet megtartani. Kérünk benneteket, hogy az átvevőpontokra mindig hozzatok magatokkal táskát, szatyrot vagy saját ládát és házhozszállításnál is készítsétek elő őket.


9. Ha probléma merülne fel a rendelt áru minőségével kapcsolatban, kérjük jelezd, és a probléma leírása után visszatérítjük vagy a következő rendelésből jóváírjuk a kifogásolt termék árát.